Anti Bucketlist

Gepubliceerd op 22 juli 2021 om 23:04

We kennen allemaal wel De Bucketlist. Alle dingen die je gedaan wil hebben voor je sterft. Ik kwam de Anti Bucketlist tegen. Dat is dus een lijst van dingen die je absoluut niet wilt doen. Wat je niet durft, of waar je echt niet van houd. Hier een lijstje met de 10 dingen die ik absoluut niet wil doen, ook niet voor een miljoen euro. Hier mijn Anti Bucketlist.

♥ Het lijkt me vreselijk om te Bungeejumpen en dan met een elastiek aan je enkels naar beneden te springen, ik kan al heel slecht tegen dingen die heel hard gaan. Hoogtes geen problemen mee, maar ik kan echt niet tegen attracties die heel hard gaan. Ook ben ik doodsbang dat zo'n elastiek af knapt. 

♥ Ik zie weleens filmpjes voorbij komen van water glijbanen parken in bijvoorbeeld Spanje enzovoort. Zo'n hele lange steile, als ik er naar kijk, krimpt mijn maag al samen. Ik zal dus nooit (ook niet als mensen mij overhalen) van zo'n Lange Steile Glijbaan af gaan, dat vind ik echt doodeng.

♥ Ik zal nooit in een Achtbaan Die Achterstevoren gaat. Ik ben jaren geleden met mijn Tante in Disneyland Parijs geweest. Ik durf veel en ik zou met mijn Tante in een Achtbaan gaan die achterstevoren gaat, toen ik het eens goed bekeek kreeg ik plotseling koudwater vrees, ik zei sorry Tante maar ik durf niet, tot op de dag van vandaag durf ik daar nog steeds niet in.

​♥ Wat ik ook NOOIT zal doen is uit een Vliegtuig Springen, ik snap dat sommigen daar een adrenaline kick van krijgen, maar ik niet. Ook hier krimpt mijn maag van samen, zelfs al bij de gedachte eraan.

♥ Ik zal nooit misbruik maken van Drank en Drugs, ik heb weleens een jointje gerookt, maar zal nooit hard drugs gebruiken, ik ben daar ook fel op tegen. Ik drink weleens een wijntje of een drankje, maar ik weet heel goed wanneer ik moet stoppen. Ik kan mijn eigen grenzen gelukkig goed aangeven.

♥ Ik zal nooit mijn hoofd Kaal Scheren, ook niet voor een Miljoen euro. 

♥ Vreemdgaan, dat zou ik nooit doen, en heb ik ook nog nooit gedaan. Ik accepteer het ook niet als Vrienden/Vriendinnen dit wel doen. Dus dan weet je het even :)

♥ De Nieuwjaarsduik doen. No way dat je mij in hartje winter laat duiken en zwemmen in het IJskoude water. Ik heb een hekel aan Kou. Sneeuw vind ik niet erg. En ook wel gezellig, als ik warm binnen zit met de kachel aan en Geurkaarsjes aan. Maar ik ga niet vrijwillig in IJskoud water duiken.

♥ Zwemmen op een plek waar Haaien Zwemmen. Zelfs in de Noord Zee kijk ik angstig om me heen. Want er zou zomaar een verdwaalde Haai in kunnen zwemmen. Ik heb dat eens gelezen jaren geleden dat er een Haai was ontdekt in onze Noord Zee. Zwemmen in de Zee durf ik wel, maar niet helemaal de zee in.

​♥ Weggaan uit Groningen zou ik nooit doen. Ook niet voor een nieuwe relatie. Been There, Done That. Nooit meer! Groningen is mijn stad, en hier ben ik gelukkig en voel ik me thuis.

Mijn Geloof opzij zetten voor een man. Dus geen Moslim worden omdat een man of zijn familie dat wil. Of iemand die zegt dat ik geen Christen mag zijn. Een man moet mij nemen zoals ik ben. Ik heb al genoeg opgegeven voor slechte mannen in mijn leven. Nu leef ik mijn leven zoals ik dat wil.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.